Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eljött a lányok ideje!

Hiába remek munka az informatikus vagy mérnök, hiába lehet belőle remekül megélni, hiába van több szabad pozíció arányaiban, mint bármely más munkakörben, így sem választják sokan, főleg a lányok közül. Valahogy berögzült a dolog, hogy ez fiús munka, ami persze nem igaz és 20-30 év múlva csak nevetünk majd ezen, hogy ilyen is volt. De addig is meg kell győzni erről a lányokat is.

Ez a célja a Lányok Napjának, amire mi is ellátogattunk és többek közt olyan menő helyeken fordultunk meg mint a GE, Ustream vagy a BME. Tartsatok velünk.

0 Tovább

A videójáték már lehet profi sport?

Akármilyen meglepő, de a válasz igen. Rengeteg játékból szerveznek már világbajnokságokat, ahol elképesztő nyeremények találnak gazdára. Az igazán profiknak már ez a munkájuk és nyomják nap mint nap az edzéseket saját edzők segítségével.

Furcsa mi? Mi is alig hittük el, szóval gondoltuk utánajárunk ennek a szubkultúrának is és elnéztünk Magyarország első esport bárjába. Mert hogy már ilyen is van.

Persze lehet legyinteni erre a szubkultúrára, de egyre nagyobb teret hódít évről évre, úgyhogy próbáljuk meg megérteni mielőtt ítélkezünk. Mi ezt próbáltuk ezzel a részünkkel.

0 Tovább

Mindig elfelejted mások neveit?

Sebaj, ez esetben segítünk az alábbi videóval. Csak aztán ne felejtsd el alkalmazni is.

0 Tovább

Jogos dolog a borravaló?

Vajon szükséges dolog a borravaló ahhoz, hogy rendesen működjön a vendéglátás, vagy csak a tulajdonosok próbálják ráhárítani a dolgozók fizetésének minél nagyobb részét a vendégekre? Miért jár? Mikor adjunk és mikor nem? És mégis mennyit?

Legújabb részünkben ezekre kerestük a választ.

0 Tovább

Te mit tudsz a tudományokról?

Mi történik, ha olyan dolgokról kérdezgetünk egy embert, amihez lövése sincs, viszont remek beszélőkéje van. Erre a koncepcióra építettük új sorozatunk, a Nincs Rossz Választ. Első körben Kristófot faggattuk a tudomány témakörében. Ha tudni akarod, hogyan működik a napkollektor, van e földön kívüli élet és, hogy melyik most a matematika legizgalmasabb ága, akkor ne hagyd ki.

1 Tovább




Instagram