Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pokémonok hozzák el a világvégét?

pokemon go pokemon videó

Sokan jönnek azzal a Pokémon Go kapcsán, hogy megérett a világ a pusztulásra, hogy régen minden jobb volt, és hogy ez az okostelefon generáció már nem az igazi. De nem hallottuk ez már valamikor? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a legújabb résszel, és még filmes betéteket is forgattunk hozzá.

0 Tovább

A legjobb youtube csatornák - 1. rész.

Bár itthon is egyre többen néznek youtubeot, még mindig sokan csak a zenére és pár vicces vírusvideóra gondolnak a neve hallatán. Pedig külföldön már rengeteg zseniális csatorna van, úgyhogy úgy gondoltunk ajánlunk is párat. Itt az első öt:

0 Tovább

A legjobb streetfoodok nyomában - 1. rész

streetfood budapest

Egy felületes szemlélőnek úgy tűnhet, hogy Budapesten nagyjából a következőket lehet enni: gyros, pizzaszelet, kínai, hentes és meki félék. De szerencsére az utóbbi évek streetfood forradalma rengeteg remek helyet eredményezett Budapesten. Gondoltuk be is mutatunk párat belőle.  Itt van a város egyik legjobb hamburgere, a legjobb levesezője és a legjobb gyrosa. Mi kell még?

0 Tovább

A jó párkapcsolat titka

Nehéz a jó párkapcsolat titkát meghatározni, sőt lehet inkább lehetetlen, hisz lehet amitől az egyik működik, attól egy másik tönkremenne. Mi mégis megpróbáltunk utánajárni hátha találunk pár jó tanácsot.

0 Tovább

Te mit tudsz a videojátékokról?

A tudomány után a játékok világát is megcéloztuk Sisuval, aki az általános iskolás Tony Hawk óta nem ült játék előtt. Kiveséztük vele miről szólhat az új GTA, miért háborodtak fel a rajongók a Mass Effect 3 végén és, hogy milyen karakterosztályok vannak a LOL-ban.

0 Tovább




Instagram